Ugrás a főoldalra

Magunkról

Cégünk 1992-ban Makár Pékség néven kezdte működését Nagykállóban.

Eleinte hagyományos technológiával, kizárólag kenyerek és finom pékáruk előállításval foglalkoztunk. Néhány év után, a kereslet megdöbbentő növekedése következtéban bővítettük a termékpalettánkat és új üzemrészeket építettünk. A folyamatos technológiai fejlesztések, a növekvő termelés, az alkalmazottak létszámának bővítése eredményeképpen, 1996-ban létrejött a Makár és Fia Kft.

2000-ben saját elképzelés és receptúra szerint fejlesztettük ki és kezdtük el a nagy lehetőséget nyújtó gyorsfagyasztott termékek gyártását. A cég legnagyobb beruházásának köszönhetően a 3 szintes közel 1000 m2-es üzemcsarnok, ahol kizárólag a gyorsfagyasztott péksütemények gyártásával foglalkoztunk.
Termékeinket saját fagyasztós gépkocsikkal szállítjuk ki a megrendelőinknek. Újabb potenciális piacok meghódítására törekszünk, hiszen a kapacitás lehetővé tenné további üzletek kiszolgálását az ország bármely területén.

A szigorodó higiéniai előírások következtében, természetesen  a Makár és Fia Kft. területén is megtörtént a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer kiépítése és elsajátítása. Nagy gondot fordítunk a felhasznált alapanyagok kiváló minőségére is. A biztonságos termelést elegendő számú, az Európai Unió színvonalának megfelelő géppark biztosítja.

A pékség mintaboltjában, a teljes sütőipari választék mellett, a gyorsfagyasztott süteményeket is megtalálják a vásárlók, 1kg-os kiszerelésekben otthoni felhasználásra, illetve saját látványkemencében egyaránt. Meglévő termékválasztékunkat folyamatosan új, és mindig a változó fogyasztói igényeknek megfelelő termékekkel bővítjük.

Az elmúlt 15 év sikerei arra ösztönöznek bennünket, hogy a jövőben is teljes mértékben kielégítsük a vásárlóink igényeit és újabb fogyasztói kör meghódításával országos szinten is elismertté váljunk.

 

Látványpékség

Cégünk saját mintabolttal rendelkezik, ahol termékeink megtekinthetőek és megvásárolhatóak.

    • edina 800

Nagykálló, Zrinyi Miklós út 2.
Telefonszám: 20/267-48-64

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 6.00-17.30
Szombat: 6.30-11.30
Vasárnap: 7.30-10.30

    • img 5805
    • img 5817
    • img 5828
    • img 5869